Spataro - Chocolaterie & Patisserie
Webshop

Beleving.

Smaak is meer dan een beleving van een smaakexplosie in je mond. Het is ook de look van wat wij maken-je ‘eet’ een beetje met je ogen. Smaken, structuren, kleur, uitstraling… Allesmoet bij elkaar passen en in één keer goed samengaan. Pas dan heb je de perfecte match zoals wij die willen.

Lees meer over Spataro

Maak kans op 1 jaar lang GRATIS chocolade!

Bij aanschaf van een Lappendag box

Traditiegetrouw hebben wij eens per jaar een spectaculaire actie. Dit is ieder jaar op Lappendag. Normaliter hebben wij altijd een Spataro tas gevuld met overheerlijke lekkernijen. Echter dit jaar bieden we een Spataro Box aan die we vullen met overheerlijke producten tegen een actieprijs. Ook voegen we 4-tal vouchers toe onder de boxen die gemaakt worden. Hiermee maak je kans op 1 jaar lang gratis chocolade! Let op, voorwaarden van toepassing! Deze delen we met de prijswinnaars!

Bestel hier en maak kans :)

Exclusive partner Waldorf Astoria Amsterdam.

 

Bekijk de brochure

Kom genieten van een heerlijke koffie met iets lekkers.

Neem plaats op de lange oranje bank, of een comfortabele blauwe stoel. Geniet met een heerlijk vers gezet kopje koffie of thee van onze chocolade of patisserie. Kijk hoe onze chefs vol passie en enthousiasme de beste, mooiste en lekkerste producten maken. Hoe wij werken met ingrediënten van topkwaliteit en dagverse producten. Gun jezelf een verwenmoment en voel de gezelligheid en bedrijvigheid in onze winkel.

Bekijk onze lounge