Spataro - Chocolaterie & Patisserie
Webshop

Beleving.

Smaak is meer dan een beleving van een smaakexplosie in je mond. Het is ook de look van wat wij maken-je ‘eet’ een beetje met je ogen. Smaken, structuren, kleur, uitstraling… Allesmoet bij elkaar passen en in één keer goed samengaan. Pas dan heb je de perfecte match zoals wij die willen.

Lees meer over Spataro

Valentijn

Bij Spataro Chocolaterie & Patisserie willen wij het beste, mooiste en lekkerste maken; willen wij u blijven verrassen en inspireren. Ook tijdens Valentijnsdag.

Daarom heeft Team Spataro voor u een assortiment samengesteld om de maand februari & Valentijnsdag nog geliefder en smaakvoller te maken.

Op deze pagina vindt je een overzicht van ons uitgebreide Valentijnsassortiment. Van patisserie zoals taartjes en macarons, tot bonbons, giftsets en luxe desserts.

Valentijn 2023

Exclusive partner Waldorf Astoria Amsterdam.

 

Bekijk de brochure

Kom genieten van een heerlijke koffie met iets lekkers.

Neem plaats op de lange oranje bank, of een comfortabele blauwe stoel. Geniet met een heerlijk vers gezet kopje koffie of thee van onze chocolade of patisserie. Kijk hoe onze chefs vol passie en enthousiasme de beste, mooiste en lekkerste producten maken. Hoe wij werken met ingrediënten van topkwaliteit en dagverse producten. Gun jezelf een verwenmoment en voel de gezelligheid en bedrijvigheid in onze winkel.

Bekijk onze lounge