koffielounge - Spataro Chocolaterie & Patisserie
Webshop

Kom genieten van een heerlijke koffie met iets lekkers.

Neem plaats op de lange oranje bank of een comfortabele blauwe stoel. Geniet met een heerlijk vers gezet kopje koffie of thee van onze chocolade of patisserie. Kijk hoe onze chefs vol passie en enthousiasme de beste, mooiste en lekkerste producten maken. Hoe wij werken met ingrediënten van topkwaliteit en dagverse producten. Gun jezelf een verwenmoment en voel de gezelligheid en bedrijvigheid in onze winkel.

Bij Spataro Chocolaterie & Patisserie schenken wij ‘illy Caffè’. Illy vindt haar oorsprong in Italië, net als Spataro. Een logische stap dus voor een samenwerking waar kwaliteit bovenaan staat. Naast onze lekkere koffie, schenken wij uitsluitend thee van Dammann Frères. De grote theebladeren zorgen voor een ultieme smaakbeleving. Alle theeën worden geserveerd op de juiste temperatuur. De thee zandloper zorgt voor de juiste trektijd voor de perfecte thee van jouw keuze.

We zien je graag in onze lounge waar je volop kunt genieten van de heerlijkste koffie en thee met iets lekkers.

Reserveren

Wil je zeker zijn van een plekje in onze lounge? Je kunt ook een tafeltje reserveren! Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaarstaat als je komt!

Contact