Zakelijk/ events - Spataro Chocolaterie & Patisserie
Webshop

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het assortiment van Spataro Chocolaterie & Patisserie bestaat uit ruim 300 producten van hoge kwaliteit, gemaakt van alleen de beste grondstoffen. Onze producten worden in ons atelier in Hoorn op ambachtelijke wijze door vier chefs gecreëerd en geproduceerd. Wij werken met getalenteerde patissiers die zich continue blijven ontwikkelen en meedoen aan wedstrijden om zo op het top van hun kunnen te blijven presteren. Onze patissiers verstaan hun vak en dat proef je!

Heeft jouw bedrijf een evenement of een bijeenkomst? Spataro verzorgt de koffie en thee met bijbehorende lekkernijen zoals taartjes, gebakjes en bonbons. En wil je je gasten helemaal verrassen? Onze Spataro-dames en –heren zorgen voor de zoete verleiding.

Maar ook als je onze producten wilt personaliseren met je bedrijfslogo, of als je een geschenk zoekt voor je relaties of personeel kun je bij Spataro terecht. Meer op zoek naar een activiteit? Volg een chocoladeworkshop bij ons in het atelier.

Geïnteresseerd geraakt? Vul dan je gegevens in op het onderstaande contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Kunnen wij je helpen?

Ontdek wat Spataro Chocolaterie & Patisserie voor jouw bedrijf kan betekenen.

Evenementen

Wij verzorgen ook de presentatie de van de Spataro lekkernijen tijdens jouw evenement. Jouw (zakelijke) gelegenheid geeft je gasten een mooiere beleving door de aanwezigheid van onze Spataro-dames en -heren. Zij presenteren onze taartjes, gebakjes en/of bonbons op een verrassende wijze.

Contact

Bruids-
taart

Een bruidstaart van 1, 3, 5 of 7 lagen? Spataro maakt jouw bruiloft onvergetelijk met een bruidstaart volgens jouw wensen. Onze patissier neemt graag jouw wensen met jullie door om zo de bekroning op jouw mooiste dag te presenteren.

Contact

Gepersonaliseerd

Tijdens je seminar, beurs of congres je bedrijf optimaal presenteren? Spataro verzorgt je bedrijfslogo op taartjes, gebakjes of bonbons. Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn om je bedrijf te promoten via onze lekkernijen.

Contact

Gebak van Spataro

Keuze uit een ruim assortiment gebakjes.

Contact

Voor de high tea

Een variatie van bonbons, gebakjes en macarons.

Contact

Valentijn

Chocolade met liefde en voor liefde gemaakt.

Contact

Chocolade voor uw gasten

Verwen je gasten met heerlijke bonbons en vele andere chocolade producten.

Contact

Geperso-
naliseerde macarons

Macarons in diverse smaken met het logo van je bedrijf.

Contact

Hartig

Mini saucijsen en diverse zoute koekjes.

Contact

Creëer een sweet table

Stel je eigen zoete tafel samen met diversen lekkernijen.

Contact

Gebak op maat

Een taartje of gebakje naar eigen smaak.

Contact

Macarons

Macarons in 11 verschillende smaken.

Contact

Workshop als bedrijfsuitje

Wil je een besloten workshop op maat?

Contact

Relatie geschenken

Verras je relaties met de lekkerste producten.

Contact

Neem contact op