Webshop

Beleving.

Smaak is meer dan een beleving van een smaakexplosie in je mond. Het is ook de look van wat wij maken-je ‘eet’ een beetje met je ogen. Smaken, structuren, kleur, uitstraling… Allesmoet bij elkaar passen en in één keer goed samengaan. Pas dan heb je de perfecte match zoals wij die willen.

 

Lees meer over Spataro

Moederdag.

Tradities zijn momenten van viering en bezinning. Tijdens deze momenten staan we stil bij bijzondere personen of indrukwekkende gebeurtenissen.

Bij Spataro vinden wij deze momenten zeer belangrijk, omdat het mensen bij elkaar brengt. Het zijn tradities die zoveel waarde kunnen geven aan zoveel mensen tegelijkertijd. Tradities moeten gevierd kunnen blijven worden.

Wij hopen u tijdens deze dagen een moment van genot te kunnen bieden met onze exquise patisserie.

Geniet van het voorjaar en geniet van elkaar.

Bekijk lente catalogus 2021

Bekijk alle Moederdag producten

Kom genieten van een heerlijke koffie met iets lekkers.

Neem plaats op de lange oranje bank, of een comfortabele blauwe stoel. Geniet met een heerlijk vers gezet kopje koffie of thee van onze chocolade of patisserie. Kijk hoe onze chefs vol passie en enthousiasme de beste, mooiste en lekkerste producten maken. Hoe wij werken met ingrediënten van topkwaliteit en dagverse producten. Gun jezelf een verwenmoment en voel de gezelligheid en bedrijvigheid in onze winkel.

Bekijk onze lounge