Luxe vruchtenbrood rijkelijk gevuld met noten, gekonfijte sinaasappel stukjes, vanille en rozijnen.
Een panettone is een uniek cadeau. Het brood vindt zijn oorsprong in Italië, maar is inmiddels ook populair in Spanje en Frankrijk. Wat ons betreft is het een kwestie van tijd voordat deze delicatesse ook Nederland verovert. Tot die tijd is het een onderscheidend en origineel geschenk, waar beslist niet iedereen mee aan komt.
Bereidingswijze
In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 14 dagen
Bewaartemperatuur: tussen de 12°C en 20°C
Allergenen
ei. gluten, melk. noten, pinda, soja, sulfiet