2 lagen jaconde biscuit doordrenkt met een melange van amaretto en espresso. Daarop 2 lagen mousse van mascarpone. Afgetopt met cacaopouder en een band van chocolade.
€ 19,95
Nog 0 beschikbaar
2 lagen jaconde biscuit doordrenkt met een melange van amaretto en espresso. Daarop 2 lagen mousse van mascarpone. Afgetopt met cacaopouder en een band van chocolade.
In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.
Houdbaarheid: ca. 1 dag
Bewaartemperatuur: tussen de 4°C en 7°C
ei, gluten, melk, noten, pinda, soja, sulfiet
Haal het gebak 30 minuten voor serveren uit de koelkast voor de optimale smaak.