Krokant van pepernoten, financier van taaitaai en amandel, compote van sinaasappelen, biscuit van amandel en een mousse van melkchocolade. Gedecoreerd met figuurtjes van marsepein en een Crème Chantilly.
€ 34,95
0 beschikbaar
Krokant van pepernoten, financier van taaitaai en amandel, compote van sinaasappelen, biscuit van amandel en een mousse van melkchocolade. Gedecoreerd met figuurtjes van marsepein en een Crème Chantilly.
In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.
Houdbaarheid: ca. 14 dagen
Bewaartemperatuur: tussen de 12°C en 20°C
melk, noten, soja, gluten