Sinterklaastaart - Spataro Chocolaterie & Patisserie
Webshop

Sinterklaastaart

 29,95

0 beschikbaar

Artikelnummer: 8030-1-1-1

Krokant van pepernoten, financier van taaitaai en amandel, compote van sinaasappelen, biscuit van amandel en een mousse van melkchocolade. Gedecoreerd met figuurtjes van marsepein en een Crème Chantilly.

Bereidingswijze

In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 14 dagen

Bewaartemperatuur: tussen de 12°C en 20°C

Allergenen

melk, noten, soja, gluten