Champane ''pierrot'' taart - Spataro Chocolaterie & Patisserie
Webshop

Champane ”pierrot” taart

 35,95

Nog 0 beschikbaar

KIES AANTAL
Artikelnummer: 5501-2 ,

Amandelbiscuit, compote van framboos en een champagne chantilly.

Bereidingswijze

In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1 dag

Bewaartemperatuur: tussen de 4°C en 7°C

Allergenen

ei, gluten, melk, noten, pinda, soja, sulfiet

Serveertip

Haal het gebak 30 minuten voor serveren uit de koelkast voor de optimale smaak.