Feuilletine van melkchocolade en een financier van amandel met cacaonibs. Een anglaise van gezouten hazelnootpraliné met een mouse van Caraibe chocolade. Voor 6 – 8 personen.
€ 34,95
0 beschikbaar
Feuilletine van melkchocolade en een financier van amandel met cacaonibs. Een anglaise van gezouten hazelnootpraliné met een mouse van Caraibe chocolade. Voor 6 – 8 personen.
In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.
Houdbaarheid: ca. 1 dag
Bewaartemperatuur: tussen de 4°C en 7°C
ei, gluten, melk, noten, pinda, soja, sulfiet
Haal het gebak 30 minuten voor serveren uit de koelkast voor de optimale smaak.