Macaron box rond 20 stuks - limited edition! - Spataro Chocolaterie & Patisserie
Webshop
Aanbieding!

Macaron box rond 20 stuks – limited edition!

Oorspronkelijke prijs was: € 55,00.Huidige prijs is: € 49,95.

Nieuw bij Spataro!

Een ronde macaron box gevuld met 20 overheerlijke macarons. De smaken en uitleg van de macarons worden middels een informatiekaart uitgelegd. Zeker een must have voor jezelf of om cadeau te geven.

Traditiegetrouw hebben wij eens per jaar een lancering van een nieuw item. Het betreft dit keer een LIMITED EDITION ronde macaron box van 20 stuks. Deze is nu in de pre- order te verkrijgen en zal na binnenkomst richting de feestdagen aan u worden geleverd.

* Het betreft een item met een langere levertijd. De exacte datum zal later aan u bekend worden gemaakt.

Nog 0 beschikbaar

KIES AANTAL
Artikelnummer: 60001-4

Een ronde macaron box gevuld met 20 overheerlijke macarons. De smaken en uitleg van de macarons worden middels een informatiekaart weergegeven. Zeker een must have voor jezelf of om cadeau te geven.

 

 

 

Bereidingswijze

In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 2 dagen

Bewaartemperatuur: 4°C

Allergenen

ei, melk, soja, noten