Financier (cakeje) van hazelnoot, namelaka van hazelnootpraliné met daarop een amandelbiscuit. Rijkelijk gevuld met een vanille anglaise en daarna omhuld met een melkchocolade mousse.
€ 29,95
Nog 0 beschikbaar
Financier (cakeje) van hazelnoot, namelaka van hazelnootpraliné met daarop een amandelbiscuit. Rijkelijk gevuld met een vanille anglaise en daarna omhuld met een melkchocolade mousse.
In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.
Houdbaarheid: ca. 1 dag
Bewaartemperatuur: tussen de 4°C en 7°C
ei, gluten, melk, noten, pinda, soja, sulfiet
Haal het gebak 30 minuten voor serveren uit de koelkast voor de optimale smaak.