Een voortreffelijke crème patissière met vanille uit Madagaskar tussen twee lagen van roomboter- bladerdeeg. Het geheel is afgewerkt met een laagje oranje fondant en echte slagroom.
€ 675,00
Een voortreffelijke crème patissière met vanille uit Madagaskar tussen twee lagen van roomboter- bladerdeeg. Het geheel is afgewerkt met een laagje oranje fondant en echte slagroom.
0 beschikbaar
Een voortreffelijke crème patissière met vanille uit Madagaskar tussen twee lagen van roomboter- bladerdeeg. Het geheel is afgewerkt met een laagje oranje fondant en echte slagroom.
In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.
Houdbaarheid: ca. 1 dag
Bewaartemperatuur: tussen de 4°C en 7°C
Gluten & lactose.