Room tompoucen 20 st. - Bevrijdingsdag - Spataro Chocolaterie & Patisserie
Webshop

Room tompoucen 20 st. – Bevrijdingsdag

 60,00

Een voortreffelijke crème patissière met vanille uit Madagaskar tussen twee lagen van roomboter- bladerdeeg. Het geheel is afgewerkt met een laagje oranje fondant en echte slagroom.

0 beschikbaar

Artikelnummer: 5001-1-1-2-1-1-1-1-2-2

Een voortreffelijke crème patissière met vanille uit Madagaskar tussen twee lagen van roomboter- bladerdeeg. Het geheel is afgewerkt met een laagje oranje fondant en echte slagroom.

Bereidingswijze

In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1 dag

Bewaartemperatuur: tussen de 4°C en 7°C

allergenen

Gluten & lactose.