Webshop

Luxe bonbondoos 6 stuks – zelf samenstellen

 9,95

  • Gezouten karamel
  • Vanille
  • Kaneel
  • Hazelnoot praline
  • Imkerij de hoffstraat - verse bijenhoning
  • Pinda praline
  • Pistache
  • Yuzu
  • Lucas Rive - citroen & gin
  • Champagne
  • Pecan
  • Chocolade 66%
  • Aardbei
  • Vok Jong - framboos roos
  • Cassis
  • Kersen
  • Mango passievrucht
  • Bij Meta - gerookte amandel & karamel
  • Please select 6 items to continue…
  • Please select 6 items to continue…

Nog 0 beschikbaar

Artikelnummer: 10006 ,

Bereidingswijze

In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 14 dagen

Bewaartemperatuur: tussen de 12°C en 20°C

Allergenen

ei, gluten, melk, noten, pinda, soja, sulfiet