Webshop

Luxe bonbondoos 12 stuks – zelf samenstellen

 15,95

  • Gezouten karamel

    Temporarily unavailable

  • Vanille

    Temporarily unavailable

  • Kaneel

    Temporarily unavailable

  • Hazelnoot praline

    Temporarily unavailable

  • Imkerij de hoffstraat - verse bijenhoning

    Temporarily unavailable

  • Pinda praline

    Temporarily unavailable

  • Pistache

    Temporarily unavailable

  • Yuzu

    Temporarily unavailable

  • Lucas Rive - citroen & gin

    Temporarily unavailable

  • Champagne

    Temporarily unavailable

  • Pecan

    Temporarily unavailable

  • Chocolade 66%

    Temporarily unavailable

  • Aardbei

    Temporarily unavailable

  • Vok Jong - framboos roos

    Temporarily unavailable

  • Cassis

    Temporarily unavailable

  • Kersen

    Temporarily unavailable

  • Mango passievrucht

    Temporarily unavailable

  • Bij Meta - gerookte amandel & karamel

    Temporarily unavailable

  • Please select 12 items to continue…
  • Please select 12 items to continue…

0 beschikbaar

Artikelnummer: 10012 ,

Bereidingswijze

In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 14 dagen

Bewaartemperatuur: tussen de 12°C en 20°C

Allergenen

ei. Gluten, melk. Noten, pinda, soja, sulfiet