Sablé koek, waarbij de kerstballen alle 3 anders gevuld zijn met een mousse van chocolade, mousse van vanille en een mousse van framboos.
€ 6,95
Nog 0 beschikbaar
Sablé koek, waarbij de kerstballen alle 3 anders gevuld zijn met een mousse van chocolade, mousse van vanille en een mousse van framboos.
In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.
Houdbaarheid: ca. 1 dag
Bewaartemperatuur: tussen de 4°C en 7°C
ei, gluten, melk, noten, pinda, soja, sulfiet
Haal het gebak 30 minuten voor serveren uit de koelkast voor de optimale smaak.