Sloffenbodem met amandelspijs, cremeux van citroen, gelei van limoen en afgewerkt met een Italiaanse meringue
€ 19,95
Nog 0 beschikbaar
Sloffenbodem met amandelspijs, cremeux van citroen, gelei van limoen en afgewerkt met een Italiaanse meringue
In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.
Houdbaarheid: ca. 1 dag
Bewaartemperatuur: tussen de 4°C en 7°C
ei, gluten, melk, noten, pinda, soja, sulfiet
Haal het gebak 30 minuten voor serveren uit de koelkast voor de optimale smaak.