Een voortreffelijke Koningsdag gebakje, gemaakt uit een hazelnoot feuilletine op een amandelbiscuit, compote van sinaasappel en een mousse van vanille met sinaasappel.
€ 4,75
Een voortreffelijke Koningsdag gebakje, gemaakt uit een hazelnoot feuilletine op een amandelbiscuit, compote van sinaasappel en een mousse van vanille met sinaasappel.
0 beschikbaar
Een voortreffelijke Koningsdag gebakje, gemaakt uit een hazelnoot feuilletine op een amandelbiscuit, compote van sinaasappel en een mousse van vanille met sinaasappel.
In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.
Houdbaarheid: ca. 1 dag
Bewaartemperatuur: tussen de 4°C en 7°C
Gluten & lactose.