Taart - Moederdag - Spataro Chocolaterie & Patisserie
Webshop

Taart – Moederdag

 24,95

0 beschikbaar

Artikelnummer: 10106-1-1-1-1-4-1-1-1-1-1

Bereidingswijze

In het atelier van Spataro Chocolaterie & Patisserie wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot), soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1 dag

Bewaartemperatuur: tussen de 4°C en 7°C

Allergenen

ei. gluten, melk. noten, pinda, soja, sulfiet

Smaken

Biscuit van amandel met een compote van framboos en een mousse van witte chocolade en vanille.